Rendészeti tevékenység, Porta és Recepciós szolgálat

 

Rendészeti tevékenység, Porta és Recepciós szolgálat

A Paladinus KFT vállalja irodaházak, áruházak, üzletek, kereskedelmi egységek teljes körű biztonsági feladatainak ellátását. Igény szerint biztosítunk portaszolgálati őrt, recepciós szolgálatot, biztonsági őröket, lopásokat megakadályozó elfogó, figyelő szolgálatot. Átvállaljuk a rendészeti feladatok részbeni vagy teljes körű ellátását.

A portaszolgálati tevékenység során ellenőrzik az Önök létesítményeinek területén a személy és járműforgalmat, működtetik a beléptető rendszert a látogatókártyák alkalmazásával, és a belépési jogosultság kétséget kizáró megállapításával. Megakadályozzák a Megbízó területéről kitiltott eszközök és anyagok bevitelét, ittas vagy bódult állapotban lévő személyek belépését.

Irodaházak, szállodák recepcióin jól képzett, szükség esetén idegen nyelvet is beszélő, jó megjelenésű munkatársaink állnak az Önök és ügyfeleik rendelkezésére, cégünk igényesen tervezett formaruhájában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.