RólunkKik vagyunk mi?

 
image

Paladinus Kft.

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Rólunk

PALADINUS KINTLÉVŐSÉGKEZELŐ ÉS MAGÁNNYOMOZÓI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁGOT

tulajdonosai azon megfontolásból hoztak létre, hogy a kiemelt és biztonságtechnikailag magasabb követelményeket megkívánó,partnereink megelégedését hosszú távon biztosítani tudják.

Cégünk fő tevékenységi köre a (TEÁOR 8291), követelésbehajtás, kintlévőség kezelés, magánnyomozás valamint az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások.

A PALADINUS Kft. fenti tevékenységeit a hatályos jogszabályokban, valamint a 1998. évi IV. törvényben rögzített kötelezettségek betartásával, és a bennük szabályozott módon gyakorolja.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő személyzet kiválasztására, magas szintű felkészítésére és folyamatos továbbképzésére, (rendszeres szakmai-, önvédelmi- és lőgyakorlat, modern technikai eszközök használata), hiszen csak így tudunk eleget tenni a saját magunkkal szemben támasztott minőségi követelményeknek, és csak ilyen feltételekkel tudunk Megbízóink számára átlagon felüli színvonalú szolgáltatást nyújtani.

Alkalmazottaink valamennyien rendelkeznek, az 1998. évi IV. törvényben előirt magánnyomozói engedéllyel, több mint 15 éves kiemelkedő rendvédelmi szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező tapasztalt szakemberek.

Üzleti filozófiánk:

Tapasztalataink megerősítenek bennünket azon meggyőződésünkben, hogy csakis olyan kintlévőség-kezelő, magánnyomozói szolgáltató cég képes dinamikusan fejlődve hosszú távon is megőrizni Megbízói bizalmát és elismerését, amely következetesen valósítja meg üzleti filozófiáját.

Üzleti filozófiánk elemei:

 • Megbízó érdekeinek és igényeinek maximális figyelembe vétele, elvárásainak megfelelő munkavégzés.
 • Szakirányítás és ellenőrzés, felsőfokú szakmai végzettségű és gyakorlattal rendelkező munkatársak által.
 • Folyamatos képzés, ellenőrzés, sikerorientált érdekeltségi rendszer.
 • Hatályos jogszabályok maximális betartása!

Szolgáltatásaink:

 • Komplex kintlévőség kezelés
 • Magánnyomozás
 • Személyvédelem
 • Objektumok, irodaházak, építkezések, parkolók és egyéb létesítmények komplex élőerős védelme (fegyveres, kutyás megerősítéssel is)
 • Áruházi, nyomozói, rendészeti feladatok ellátása (áruházi lopások megelőzése, felderítése)
 • Komplex biztonságtechnikai szaktanácsadás
 • Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése és működtetése
 • Bizalmas küldemények szállítása, kísérése
 • Áruforgalmi ellenőrzés
 • Pénz-, értékkísérés és szállítás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.