Kintlévőség kezelés, követelés-behajtás

 

Kintlévőség kezelés, követelés-behajtás

A fizetési kötelezettség alóli kibújás sajnos egyre jellemzőbb probléma napjainkban mind az üzleti, mind a magánéletben. A vissza nem fizetett kölcsön vagy ki nem egyenlített számla sok esetben olyan súlyos egzisztenciális gondot okozhat, amely kihat a hitelező életének minden területére. Ezért a hitelező elemi érdeke kintlévőségének minél gyorsabb visszaszerzése.

A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy az adós a tartozás megfizetését egészen addig nem is veszi komolyan, amíg a hitelező egyedül lép fel követelése teljesítéséért.

Sok esetben üres ígéretekkel, időhúzással, vagy sértődéssel reagálnak, mely alapján az eddig meglévő kapcsolat bizonyosan megromlik.

Mi levesszük ennek terhét a válláról. Tudjuk, hogy annak fognak először fizetni, aki komoly követeléskezelő céggel együtt lép fel.

Cégünk vállalja, hogy beszerzi az adós anyagi, szociális és egyéb körülményeire vonatkozó széleskörű információkat. Az adatok birtokában a Megbízó egyetértésével elérjük az adósság visszafizetését, illetve egyezség létrehozását.

Az írásbeli és szóbeli megkeresés mellett személyes felkeresést is végzünk, mely sok esetben a leghatékonyabb eljárás! A személyes megkeresés során megbízólevéllel ellátott, az ügyről teljes információval rendelkező munkatársaink, kizárólag a jogi kereteknek megfelelően járnak el.

Szolgáltatásunk a követelések fizetési határidejének figyelésétől a kintlévőség teljes összegének kézhezvételéig terjedhet. A kezelési időszak alatt folyamatos tájékoztatást nyújtunk megbízóink felé.

Az adósokkal történő kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást komoly gyakorlati tapasztalatokkal, kiváló kommunikációs és problémamegoldó készséggel rendelkező munkatársaink végzik. Tevékenységünkről a megbízói igényeknek megfelelően összefoglaló, időszaki vagy részleges jelentést készítünk, melyet személyes kapcsolattartás keretében nyújtunk át ügyfelünknek.

A személyes megkeresés során megbízólevéllel ellátott, az ügyről teljes információval rendelkező munkatársaink, kizárólag a jogi kereteknek megfelelően járnak el.

Megbízóink érdekeit szem előtt tartva, a megbízástól a kintlévőség kézhezvételéig valamennyi intézkedést szakszerűen és törvényesen hajtunk végre, és ezt teljes körűen dokumentáljuk.

Cégünk a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény előírásait betartja és ennek szellemében kötelezettséget vállal az ügyfelek személyes adatainak teljes körű védelmére, valamint a birtokába jutott adatok szigorú titoktartási és biztonsági előírások szerinti őrzésére.

A tevékenységünk során, a tudomásunkra jutott valamennyi információt, adatot, eljárást szigorú üzleti titokként kezelünk és ezt írásban is rögzítjük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.