Objektumvédelem

 

Objektumvédelem

A magán és állami szektor valamennyi típusú szervezete számára vállaljuk az érdekeltségi körébe tartozó objektumok, épületek és telephelyek őrzését. A biztonsági szint kiépítettségétől függően alkalmazottaink formaruhában, megfelelő felszereléssel, szükség esetén fegyverrel, őrkutyával látják el feladataikat. A létesítmények külső őrrel történő biztosítása nagymértékben növeli a vagyonbiztonságot.

Fegyveres- kutyás őr kívülálló személyek számára kiszámíthatatlan, de rendszeres megjelenése a preventív bűnmegelőzést is szolgálja. Őreink a járőrözés során folyamatosan ellenőrzik a Megbízó telephelyén őrzött anyagokat, eszközöket, a térmegvilágítást, a kerítések, és az épületek nyílászáróinak állapotát. Ellenőrzik és kezelik a technikai őrzésvédelmi és tűzvédelmi eszközöket, vezetik az előírt nyilvántartásokat.

A Megbízó vagyonát károsító nemkívánatos cselekményeket megelőzik, és megakadályozzák az illetéktelenek behatolását. Behatolási kísérlet esetén cégünk alkalmazottai összehangolt munkával intézkednek, biztosítják a helyszínt, és értesítik a Megbízó által kijelölt személyt vagy személyeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.