Pénz-, értékkísérés és szállítás

 

Pénz-, értékkísérés és szállítás

Cégünk vállalja szállítmányok kísérését belföldre és külföldre, valamint pénzszállítmányok kísérését egyaránt.

A szállítmány milyenségétől, fajtájától illetve a szállítmány célállomásától függően cégünk a rábízott feladatot (pénzkísérés, veszélyeztetett és/vagy nagy értékű szállítmányok) szakképzett vagyonőrökkel látja el.

A feladat végrehajtása előtt cégünk szakemberei szakszerűen felmérik a szállítmány milyenségét, végcélját és ennek ismeretében rendeljük ki a feladat maradéktalan végrehajtásához a megfelelő vagyonőrt.

Speciális szolgáltatásként Paladinus kft. vállalja bizalmas információk, levelek, küldemények szállítását (eseti sürgős vállalással is). Számtalan eset adódik, hogy olyan információkat, adatokat, értékeket tartalmazó küldemény akad, melynek célba juttatása az általánosnál nagyobb biztonságot, odafigyelést igényel. Társaságunk vállalja az ilyen küldemények futár típusú célba juttatását a megfelelő biztonsági keretek biztosítása mellett.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.