Magánnyomozás

 

Magánnyomozás

Magánnyomozói csapatunk a legnagyobb diszkréció mellett várja jelentkezését!

Mindennapjainkban és munkánk során egyaránt információkból építkezünk.

Sokat számít, hogy törvényes keretek között milyen gyorsan és hatékonyan jutunk a számunkra legfontosabb és legmegfelelőbb információkhoz. Tevékenységünket kellő diszkrécióval, s nem utolsósorban személyre, cégre szabottan végezzük. Munkatársaink a rendvédelmi szerveknél eltöltött sokéves tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére:

 • Üzleti hírszerzéssel és az üzleti hírszerzés elleni védelemmel kapcsolatos szakmai konzultációk, helyzetfelmérés, a titokvédelmi stratégia kialakítása.
 • Üzleti titkok kiszivárogtatásának preventív jelleggel történő feltérképezése, a lehetőségek felmérése (humán, technikai, egyéb). Konkrét ügyekben belső vizsgálat lefolytatása, krízishelyzetek kezelése.
 • Operatív technikai védelem, lehallgatásmentes, úgynevezett „titokszoba” kialakítása, „poloskairtás”.
 • A legmodernebb eszközökkel és módszerekkel történő adat- és bizonyítékgyűjtés, tanúkutatás, polgári és büntetőeljárásban is felhasználható írásos jelentés elkészítése a megbízó vagy jogi képviselője által meghatározott szempontrendszer, stratégia szerint.
 • Mélységi vizsgálat és elemzés a potenciális, vagy a már meglévő üzleti partnerekről, piaci pozícióikról, pénzügyi megbízhatóságukról, fizetőképességükről, és a várható trendekről, eseményekről.
 • Az alkalmazásban lévő és a leendő munkavállalók alkalmassági és megbízhatósági vizsgálata, személyiségelemzése.
 • Bizalmas környezettanulmányok elkészítése.
 • Eltűnt személyek, cégek, adósok felkutatása, jogszerű követelésérvényesítést elősegítő vagyonfeltárás, illetve más nyomozási cselekmények végrehajtása.
 • Beépített munkatárs alkalmazása a speciális módon, szervezetten elkövetett vagyonelleni cselekmények felderítésére.
 • Peres és peren kívüli helyzetek feltérképezése, bizonyítékok gyűjtése, megoldási javaslatok kidolgozása, megegyezés létrehozása.
 • Jogilag megfogható vagyon felkutatása.
 • Adatok értékelése, megoldási javaslatok kidolgozása, cégbiztonság, ipari kémkedés elleni védelem.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Paladinus Kft. megalakításában nagy szerepet játszott az érzékelhető megrendelői igény, amely a törvényes, minőségi és kifogástalan adósságbehajtás iránt jelentkezik. Ebből adódóan cégünk jól szervezett vállalkozásként, hosszú távon kíván megrendelői megbízható partnere lenni.

Filozófiánk

Véleményünk szerint, a megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, s ezt a bizalmat csak kifogástalan teljesítménnyel lehet folyamatosan megtartani.

Az PALADINUS Kft. tevékenysége során meg akar felelni ennek, hangsúlyozva, hogy tevékenységünk során a megbízások elnyerését nem a korrekt szolgáltatást kizáró alacsony árak alkalmazásával, hanem folyamatos, színvonalas feladatellátással kívánjuk realizálni.

Az PALADINUS Kft. menedzsmentje több mint tíz éves kiemelkedő szakmai múlttal, pénzügyi, jogi, államigazgatási gyakorlattal rendelkező szakemberek. Az PALADINUS Kft. menedzsmentje és minden munkatársa elkötelezett abban, hogy mindenkori minőségi szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére.

Minőségpolitikánk része, hogy folyamatosan törekszünk a hatékonyság és működőképesség javítására, a minőségirányítási rendszer állandó fejlesztésére.

Társaságunk mélyen elkötelezett a minőségi kintlévőség-kezelés, a Megrendelői igények maradéktalan teljesítése tekintetében.

Elérhetőségeink

image

Alapvető szakmai filozófiánk, hogy az Ön pénze az Ön zsebében van a legjobb helyen!

Iroda címe

7621 Pécs
Rákóczi út 35-37.

E-mail

kftpaladinus@gmail.com

Telefon

+36 20 669 4434
+36 20 426 3333

Bemutatkozó anyagunk

Miért válasszon minket?

Megrendelőink által adott megbízás bizalmi kérdés, és ezt a bizalmat érdekeinek minden mást megelőző védelmével kívánjuk folyamatosan megtartani.

Cégünk minőségi és kifogástalan szolgáltatással, hosszú távon kíván megrendelői partnere lenni.

Segítünk a kintlévőség keletkezésének megelőzésében, ugyanakkor szolgáltatásainkért teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.